Skip to content

Over ons / Contact

De wereld is soms saai en zakelijk. Dat vonden wij van Jakunst in ieder geval kijkend naar de cadeaubonnen die tot 2022 in omloop waren. Ouderwetse bonnen waarop het enige originele de met de hand ingevulde waarde was en soms ook nog de geschreven naam van de ontvanger. Of erger nog, een plastic kaartje op het formaat van een bankpasje waarop het bedrag dat cadeau werd gegeven als tegoed op de magneetstrip of chip was opgeslagen.
Dat moest anders, vonden wij, in ieder geval voor de kunstsector. Kunst is toch bij uitstek emotie samen met oorspronkelijkheid.

De Kunstcadeaubonnen zijn dan ook verre van gewone cadeaubonnen. Het zijn bij kunst passende kleurrijke cadeau verrassingen: oorspronkelijk en origineel. Daarbij is elk Kunstcadeaubon voorzien van vier kunstwerken van Nederlandse kunstenaars.

De Kunstcadeaubonnen worden uitgegeven door Jakunst (www.jakunst.nl). Jakunst is een landelijk verbond van Nederlandse kunstenaars, deel uitmakend van de First Art Group, kantoorhoudend in Oosterhout.

Energieweg 49
4906 CG Oosterhout  
tel 0162 783 000
Op gebruik van en samenwerking met de Kunstcadeaubonnen en de Akun (= voorloper van de Kunstcadeaubonnen) is het protocol van toepassing.

Wij geven voorkeur aan contact via e-mail: info@kunstcadeaubonnen.nl. In de regel krijgt u binnen 48 uur een reactie.