Skip to content

Waarom zou u acceptant worden?

Als u kunst en aan kunst gerelateerde zaken verkoopt, kunt u de Akun kunstbiljetten als betaalmiddel accepteren. Ook kunstmusea en kunstbeurzen kunnen de Akun kunstbiljetten als betaalmiddel voor toegang accepteren.

Er zijn goede redenen om de Akun als betaalmiddel te accepteren.

1. Kosteloze publiciteit, naamsbekendheid en meer bezoekers aan uw website
Als acceptant van de Akun krijgt u kosteloze publiciteit op Akun.nl met een link naar uw website. Dit leidt onder andere tot meer naamsbekendheid en meer bezoekers aan uw website.

2. Nieuwe klanten

De publiciteit kan ook leiden tot nieuwe klanten. Misschien kende men u nog niet en is de Akun kunstbiljet de aanleiding voor een bezoek of aankoop. En als men u wel kent, kan de Akun aanleiding geven tot een nieuw bezoek of een nieuwe aankoop.

3. Stimulering van verkoop
Acceptatie van de Akun kunstbiljetten stimuleert de verkoop. Net als tegoedbonnen en korting vouchers zijn Akun kunstbiljetten verkoop bevorderend.
Men geeft Akuns graag uit aan kunst en kunst gerelateerde zaken. Soms ziet men de Akuns ook als korting. Vooral als men de Akun kunstbiljetten heeft gekregen. De Akun verlaagt zo de koopdrempel.

4. Men zoekt en bezoekt acceptanten van de Akun
Als men Akun biljetten heeft, wil men die uitgeven. Als u de Akun accepteert, is de kans groter dat men u bezoekt dan als u de Akun niet accepteert.

5. U bent hedendaags
Tegenwoordig zijn allerlei betaalmiddelen actueel. De originele Akun kunstbiljetten maken daar op een bijzondere wijze deel van uit. Het bijzondere is dat de Akun een tastbaar en veelzijdig betaalmiddel is met een waarde die aan de euro gekoppeld is.

6. De Akun heeft een waarde in euro’s

Als acceptant van de Akun kunt u de Akun kunstbiljetten inwisselen tegen euro’s. U kunt de Akuns kunstbiljetten eenvoudig sturen naar de First Art Group, Oeverkruid 13, 4941 VV Raamsdonksveer. Binnen 7 dagen is de waarde van de gestuurde Akuns onder aftrek van 10% behandelingskosten met een minimum van € 4,75, naar uw bankrekeningnummer overgemaakt.

7. Het accepteren van de Akun is een statement
Als acceptant van de Akun zegt u dat u kunst in al zijn uitingsvormen waardeert en contacten met kunstliefhebbers wilt stimuleren.

8. U kunt kosteloos acceptant van de Akun worden

Galeriehouders die minimaal tien kunstenaars vertegenwoordigen, kunstenaars die lid zijn van Jakunst, winkeliers in kunstenaarsbenodigdheden, lijstenmakerijen en Nederlandse kunstmusea, kunnen kosteloos acceptant van de Akun worden en profiteren van de voordelen van acceptatie. Anderen betalen 76 euro per jaar (excl. BTW). Hier meldt u zich aan als acceptant van de Akun